• Головна
  • Новини
  • У Зеленського розповіли, чи зміниться щось у рф з відходом путіна

У Зеленського розповіли, чи зміниться щось у рф з відходом путіна

У Зеленського розповіли, чи зміниться щось у рф з відходом путіна

Для того, щоб почався процес поетапної трансформації політичного устрою рф, і після цього прийшли нові люди, і нові політичні еліти, у росії мають бути суттєві тактичні поразки на полі бою.

Про це в ефірі національного марафону новин 30 вересня заявив радник керівника Офісу Президента Михайло Подоляк.

"Тобто Україна має забрати назад і Херсонську, і Запорізьку, і, на мій погляд ключове, Донецьк і Луганськ. Після того, як Донецьк або Луганськ буде звільнено, ми побачимо пірамідальне падіння всієї політичної еліти рф. Після цього дійсно ми сядемо за стіл переговорів, і там оформимо певні домовленості, щодо репарації, щодо видачі колаборантів, щодо видачі військових злочинців на міжнародні трибунали", — сказав Подоляк.

За словами посадовця, путін не піде з посади як людина, яка розуміє, що зробила певну ставку і програла, і подати це як його попередник (Єльцин), сказавши "Я втомився, я пішов", і нести за це відповідальність, чи політичну, чи юридичну.

"Це питання не тільки в тому, що путін має піти. Це питання трансформації політичної еліти. Певне коло людей навколо путіна страждає на цей імперіалізм, реваншизм, експансіонізм тощо. Має піти певне ядро російської політичної еліти", — додав він.

Подоляк наголосив, якщо замінять тільки путіна, то все може залишитися так, як воно зараз відбувається.

Нагадаємо, Подоляк пояснив деталі заявки України на вступ до НАТО.

Новини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності