• Головна
  • Новини
  • Повідомив про російських терористів — отримав винагороду: в Україні створили спеціальний фонд

Повідомив про російських терористів — отримав винагороду: в Україні створили спеціальний фонд

Повідомив про російських терористів — отримав винагороду: в Україні створили спеціальний фонд

Люди, які надаватимуть інформацію про російських терористів отримуватимуть нагороду. Для цього в Україні створили фонд JIF.

Про це в Telegram повідомив Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки.

Як зазначив колишній український в'язень терористів так званої "ДНР" Станіслав Асєєв, команда фонду працюватиме разом із Головним управлінням розвідки Міноборони.

На сайті фонду можна знайти інструменти для пожертвувань — інформатори отримуватимуть нагороду в максимально конфіденційному порядку.

"JIF створюється на десятиліття: ми розуміємо, що шукати цих чудовиськ будемо стільки, скільки вони існуватимуть. Але коли росія дійде до рівня 1990 року, а росіяни стоятимуть у довжелезних чергах за самогоном, проклинаючи вже мертвого путіна - гроші за цих потвор на сайті будуть для них цілим статком. І починати треба вже зараз", — заявив Асєєв.

Станіслав Асєєв повідомив у Facebook, що за основу взято американську державну практику виплати винагороди за інформацію про терористів.

Наразі структура роботи така:

  • команда, яка представлена на сайті JIF та займається публічною комунікацією проєкту;
  • технічна команда, яка тільки формується, з аналітиків, юристів, програмістів, бухгалтера тощо;
  • ГУР Міністерства оборони України.

"Тож коли вам здасться, що JIF не на часі, просто відкрийте будь-який профайл нашого сайту — наприклад, ось цей: підозрюється у вбивстві мирного мешканця Київщини та неодноразовому зґвалтуванні його дружини у присутності малолітньої дитини. Зло повинно мати ім'я", — заявив Асєєв.

Нагадаємо, в Україні створили цілодобову “гарячу лінію” для російських солдатів та їхніх родин. Солдати рф зможуть безпечно здатися в полон, склавши зброю, та зберегти своє здоров’я і життя.

Новини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності