• Головна
  • Новини
  • Загострення на Донбасі: російські окупанти під час обстрілу влучили у дитсадок

Загострення на Донбасі: російські окупанти під час обстрілу влучили у дитсадок

Загострення на Донбасі: російські окупанти під час обстрілу влучили у дитсадок

Постраждали мешканці Станиці Луганської

Сьогодні вранці, близько 9 ранку, російські найманці на Донбасі обстріляли з артилерії Станицю Луганську. Деякі снаряди влучили у дитячий садок, повідомляє пресслужба об'єднаних сил.

"За попередніми даними двоє цивільних осіб отримали контузії. Також ушкоджень зазнала й комунальна інфраструктура – половина населеного пункту залишилася без електроживлення", — йдеться у повідомленні.

Українські військовослужбовці оперативно евакуювали мирних мешканців в укриття. На щастя, ніхто з дітей не постраждав.

Від початку минулої доби російські бойовики 8 разів порушили режим припинення вогню, з початку поточної доби зафіксовано 2 порушення.

Окупанти вели вогонь з мінометів, гранатометів і стрілецької зброї.

"Втрат серед військовослужбовців Об’єднаних сил внаслідок дій ворога немає", – повідомляють у штабі.

Місія ОБСЄ на Донбасі у звіті за вчорашню добу зазначили: окупанти розмістили поза межами виділених місць зберігання озброєння танки, гармати і гаубиці. Зокрема, йдеться про 82 танки, 38 артилерійських гармат та 10 самохідних гаубиць.

Додамо, попри заяви російського Міноборони про відведення військ, Міністр оборони України Олексій Резніков повідомив, що українська розвідка не підтверджує відведення російських військ. Такого ж висновку і розвідка наших західних партнерів. США заявляють, що Росія направила ще тисячі військових до кордону України

Нагадаємо,на окупованих територіях Донбасу з’явилось більше російських “інспекторів”. Вони здійснюють рейди аби виявити ухилянтів від військової служби.

Новини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності