• Головна
  • Новини
  • Turkish Airlines дозволила безплатно повертати або змінювати авіаквитки в Україну

Turkish Airlines дозволила безплатно повертати або змінювати авіаквитки в Україну

Turkish Airlines дозволила безплатно повертати або змінювати авіаквитки в Україну

Нові правила розповсюджються на рейси, які прибувають в Україну з 13 по 28 лютого

Турецька авіакомпанія Turkish Airlines дозволила безплатно повертати або змінювати авіаквитки в Україну.

“У зв’язку з ситуацією в Україні, пасажири, які придбали авіаквитки до 13 лютого 2022 року включно на рейси Turkish Airlines, які прибувають в Україну (Київ, Одеса, Львів, Харків, Запоріжжя та Миколаїв) з 13 по 28 лютого включно, отримали додаткові права на зміну та відшкодування”, — йдеться у повідомлені авіакомпанії.

Умови зміни дати рейсу

Безплатно змінити дати польоту можна за умови, що новий рейс призначений для того ж маршруту та класу обслуговування. Також нова дата польоту повинна бути не пізніше 31 березня 2022.

Водночас зміна напрямку можлива за правилами тарифу оригінального квитка.

Крім того, доступна опція відкритого квитка. Тобто термін дії квитків може бути продовжений до 31 березня 2022 без будь-яких зборів або штрафів.

Умови повернення коштів

Якщо зміна рейсу не підходить, невикористані квитки можна повернути. Також за частково використані квитки (квитки на поїздки, які не були завершені) авіакомпанія поверне лише невикористану частину квитка.

Змінити квитки та повернути кошти можна через офіси продажу Turkish Airlines, кол-центр та агентства, у яких був придбаний квиток.

Нагадаємо, нідерландська авіакомпанія KLM призупинила польоти до Києва, а українська авіакомпанія SkyUp припинила продаж квитків на 14-15 лютого. Передумовою до такого рішення стало повідомлення найбільших у світі страхових компаній про призупинення страхування літаків для польотів у повітряному просторі України.

Також сьогодні авіакомпанія Norwegian заявила про тимчасове призупинення польотів над територією України.

Водночас Міністерство інфраструктури України спростувало інформацію про закриття авіапростору над Україною. А у Львівському та Київському аеропортах немає скасувань рейсів.

Також Уряд виділив 16,6 млрд грн, аби гарантувати безперебійність польотів у повітряному просторі України.

Новини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності