• Головна
  • Новини
  • Люди з інвалідністю зможуть придбати ліки за програмою єПідтримка вже цього тижня

Люди з інвалідністю зможуть придбати ліки за програмою єПідтримка вже цього тижня

Люди з інвалідністю зможуть придбати ліки за програмою єПідтримка вже цього тижня

Тепер тисячу за вакцинацію можуть витрачати підлітки, пенсіонери, а згодом люди з інвалідністю

Вже цього тижня люди з інвалідністю І та ІІ груп зможуть скористатися тисячею за вакцинацію. Кабмін планує ухвалити рішення про розширення програми єПідтримка найближчими днями.

"Цього тижня уряд ухвалить рішення про розширення ініційованої Президентом програми єПідтримка: окрім людей, старших за 60 років, купувати ліки за надані державою кошти зможуть і особи з інвалідністю I та ІІ груп", — йдеться у повідомленні на сайті Президента України.

За словами прем'єр-міністра Дениса Шмигаля, також найближчим часом з’явиться можливість витрачати тисячу гривень на комунальні послуги. Також він дав доручення Міністерству фінансів зробити прогноз виплат за бустерну вакцинацію.

Загалом у рамках програми єПідтримка українцям перераховано 7,8 мільярда гривень.

Додамо, вчора набула чинності постанова Кабміну про розширення програми єПідтримка для підлітків віком 14-18 років. Крім стандартних цілей на спорт, кіно, театри, подорожі, підлітки зможуть витратити свою тисячу гривень на освітні курси, шкільне приладдя та канцелярські вироби.

Нагадаємо, підлітки, які пройшли повний курс вакцинації від коронавірусу і мають “зелений” ковід-сертифікат у додатку Дія, можуть отримати картки єПідтримки у ПриватБанку.

Новини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності