Львівщину "відправили" до червоної зони

Львівщину "відправили" до червоної зони

З 30 жовтня

Державна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій вирішила віднести Львівщину до червоної зони. Офіційно про це повідомив міністр Кабміну Олег Немчінов. Крім Львівської області, відповідні показники помаранчевої зони перевищені у ще 7 областей.

"Державна комісія вирішила встановити з 00 години 00 хвилин 30 жовтня 2021 року "червоний" рівень епідемічної небезпеки на території Житомирської, Івано-Франківської, Київської, Луганської, Львівської, Хмельницької та Чернігівської областей", - сказав міністр.

Забороняється робота закладів громадського харчування, торговельно-розважальних центрів та непродовольчих ринків та магазинів. Також під забороною проведення масових заходів. Працюватимуть лише ті заклади, у яких всі працівники та відвідувачів вакциновані.

Нагадаємо, координатор з питань вакцинації від коронавірусу на Львіщині Олег Когут учора наголошував, що червоної зони області не минути. Зараз хвиля коронавірусу значно агресивніша, ніж усі попередні.

Львівська область упродовж останніх днів перевищувала показники помаранчевої зони щодо таких критеріїв, як кількість хворих за добу, смертність та кількість госпіталізованих.

Учора Львівська міська комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій вирішила відправити усі школи міста на дистанційне навчання вже з понеділка.  Поки що йдеться про два тижні віддаленого навчання. Стаціонарно працюватимуть лише дитячі садки.

Новини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності