• Головна
  • Новини
  • Молоді пропонують простажуватися у Верховній Раді: як це зробити

Молоді пропонують простажуватися у Верховній Раді: як це зробити

Молоді пропонують простажуватися у Верховній Раді: як це зробити

Запрошують людей віком до 35 років

Молодь має можливість стажуватися в Апараті Верховної Ради. Минулого тижня стартував конкурс для участі. Подати заяву можуть українці до 35 років, які мають вищу освіту.

Під час конкурсу відберуть 50 людей, 30 із них матимуть під час стажування повноцінний робочий день. Стажування відбуватиметься у секретаріатах комітетів Верховної Рад та інших підрозділах. Триватиме воно упродовж січня-липня 2022 року.

"Особлива увага буде приділена навчанню учасників програми – вони відвідують низку навчальних заходів щодо специфіки роботи парламенту та його взаємодії з іншими органами влади, особливостей проходження державної служби. Розвитку їх лідерського потенціалу сприятимуть зустрічі з народними депутатами України діючого та попередніх скликань, політичними та громадськими діячами, науковцями", - розповіли у Львівській облдержадміністрації.

Для тих, хто проходитиме стажування у форматі повного робочого часу передбачена стипендія.

Додамо, конкурс відбуватиеться у два тури – оцінювання анкет та співбесіда. Люди, які бажають взяти участь у конкурсі, мають до 21 листопада 2021 року заповнити електронну форму анкети за посиланням.

Новини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності