В Instagram з’явились нові функції: що зміниться

В Instagram з’явились нові функції: що зміниться

Публікувати пости можна буде через комп'ютер

Соціальна мережа Instagram додасть пару нових функцій, одна з них – Collabs. Тепер двоє користувачів зможуть публікувати спільні пости в стрічці Reel.

Повідомляється, що публікації матимуть спільні коментарі, перегляди та лайки. З’явилось оновлення вчора.

Окрім того, Instagram додаватиме нові функції для аналога TikTok – Reels. Для користувачів уже анонсували 3D-тексти пісень та нові ефекти. Ще два оновлення мають на меті покращити звучання музики. Нові ефекти називатимуться Superbeat та Dynamic Lyrics.

У четвер для користувачів з’явиться ще одне оновлення. Відтак завантажити фото чи відео тривалістю менше одної хвилини можна буде через браузер на комп’ютері. Така можливість з’явиться вперше після 11 років користування соцмережею.

Також у компанії анонсували спеціальну функцію для збору пожертвувань. Користуватись нею зможуть лише некомерційні організації.

Нагадаємо, Instagram запровадить нову функцію, котра нагадуватиме підліткам про відпочинок від соцмережі. Окрім того, функція буде показувати менше шкідливого контенту. Підлітки зможуть призупинити свій обліковий запис. На думку компанії, це допоможе зрозуміти чи має сенс час, котрий вони витрачають на соцмережу.

Новини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності