• Головна
  • Новини
  • В Україні з’явився чат психологічної підтримки для підлітків

В Україні з’явився чат психологічної підтримки для підлітків

В Україні з’явився чат психологічної підтримки для підлітків

Він надаватиме психологічну домопогу дітям

В Україні презентували чат-бот для підлітків під назвою «Селя» Він буде надавати дітям психологічну підтримку. Про це повідомив міжнародний фонд Івана Франка.

Отримати підтримку підлітки зможуть через Telegram. Бот допоможе підлітку краще зрозуміти себе, налагодити стосунки з батьками, чи прийняти правильні рішення.

В чати інтегрували відеоблоги із фрагментами життєпису та творчості Івана Франка. Розробники пояснюють, він є авторитетним другом, який має відповіді на найскладніші запитання.

«Він дає цінні поради дівчатам та хлопцям, як протидіяти цькуванню та домашньому насильству, як захищати свої права та знаходити час на важливі речі, як навчитися вирішувати конфлікти та уникати маніпуляцій, як стати цікавим та успішним», - розповідають розробники.

Чат-бот любить пожартувати та користується молодіжним сленгом. В діалогах використовуються професійні поради психологів. Однак бот не замінює професійну психологічну допомогу. Також він не проводить психологічні консультації.

Психологи розробили 250 діалогів для чат-бота. Вони поєднані зв'язком, та охоплює теми стосунків у школі, стосунки з батьками, стосунки з друзями та пошуками себе і свого «Я».

Поспілкуватись із «Віртуальним другом» можна у Telegram – @Sela_Vi_bot

Новини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності