15 жовтня: новини, важливі сьогодні

15 жовтня: новини, важливі сьогодні

Коротко про події у Львові та Україні, з якими варто почати цей день.

Президент скликає РНБО

Сьогодні у столиці збереться Рада національної безпеки та оборони України. Напередодні доручення скликати її дав президент України Володимир Зеленський.

Відомо, що представники РНБО почнуть засідання о 16:00. Які питання будуть обговорювати на ньому у пресслужбі Офісу Президента поки що не повідомляли.

Додамо, востаннє Рада національної безпеки та оборони збиралась 17 вересня.

У Львові влаштували додаткові пункти вакцинації

Медики закликають українців вакцинуватися. Коронавірусних хворих у лікарнях щодня більшає. У львівському Центрі легеневого здоров'я вже немає вільних місць.

Тож у місті на час вихідних облаштовують додаткові пункти вакцинації. Вони працюватимуть у Центрі Довженка на Сихові (з 10:00 до 14:00) та у Палаці мистецтв на вул. Коперника 9 (з 11:00 до 15:00).

Також з 15:00 до 18:30 отримати щеплення можна у ТРЦ Forum Lviv та Victoria Gardens.

У поліції попередили водіїв про несприяливу погоду

Сьогодні зранку на Львівщині місцями доволі сильний туман, тож у Патрульній поліції області нагадали водіям, яких елементарних правил слід дотримуватись, щоб уникнути ДТП.

Рекомендують їхати тільки з увімкненими фарами, обирати максимально безпечну швидкість, не робити жодних різких маневрів та не допускати запотівання скла. Якщо туман надто сильний і ви не бачите далі 2 метрів, то варто зупинити машину на узбіччі і не продовжувати рух. Але обов'язково увімкнути "аварійку", щоб ваше авто бачили інші водії.

Погода

П'ятниця, 15 жовтня, у Львові та області буде весь день хмарною, хоча на вечір таки проясниться. Дощу синоптики не прогнозують. Однак буде холодно - повітря прогріється максимум до +7 градусів.

Новини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності