У смерті нардепа Полякова виявили нові деталі

У смерті нардепа Полякова виявили нові деталі

Смерть розслідують за статтею "Умисне вбивство" з поміткою "Природна смерть"

Минулого тижня в Києві помер народний депутат Антон Поляков. За словами заступника міністра внутрішніх справ Євгена Єніна, у його особистих речах виявили два катетери з невідомою речовиною бурого кольору.

Сталось це під час огляду тіла. Що це за речовина, поки що не повідомляють.

Нагадаємо, 8 жовтня Антона Полякова мертвим виявила Патрульна поліція у Дніпровському районі Києва. Він їхав у таксі, котре зупини за порушення правил дорожнього руху.

Нардеп був у непритомному стані. Лікарі швидкої не змогли його реанімувати та констатували смерть. Попередньо повідомлялось, що причиною смерті стала гостра коронарна недостатність внаслідок гострої ішемічної хвороби серця. Однак поліція розглядає ще одну версію, отруєння.

Перед смертю депутат провів вечір зі своїм знайомим. Вони розпивали алкогольні напої в одному з закладів Києва. До них приєдналась третя особа. За словами заступника міністра внутрішніх справ Євгена Єніна, депутат зі знайомим їздили по Києву, після чого Поляков пересів у таксі.

Після смерті у крові депутата виявили наркотик – метадон. Однак ймовірно Поляков його приймав сам. Також в органах вважають що наркотик не спричинив смерть депутата. До смерті можливо призвело поєднання хімічних речовин. Зокрема Єнін заявив що від передозування цього препарату померти неможливо.

Поліція розслідує смерть Полякова за статтею "Умисне вбивство" з поміткою "Природна смерть".

Додамо, Антон Поляков до 2019 року був нардепом партії "Слуга народу". Пізніше він пішов з партії та вступив в політичну партію "За майбутнє". Депутат неодноразово заявляв про доплату "слугам народу" у конвертах. Також він відомий за кількістю внесених правок до "антиколомойського закону".

Новини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності