Голова Львівської асоціації футболу отримав престижну посаду в УЄФА

Олександр Шевченко

Нові призначення також отримали легенди українського футболу Андрій Шевченко, Сергій Ребров і Олег Лужний

Голова Львівської обласної асоціації футболу Олександр Шевченко отримав посаду в Спілці європейських футбольних асоціацій (УЄФА). Він увійшов до складу комітету з ліцензування клубів. Про це 28 жовтня повідомив Український футбол з посиланням на спортивного журналіста Ігоря Бурбаса.

Як повідомляють, легенди українського футболу Андрій Шевченко, Сергій Ребров, Олег Лужний, а також Олександр Шевченко та Сергій Владико, відстоюватимуть інтереси вітчизняного футболу в УЄФА. Журналіст також розповів, в якому амплуа працюватимуть Шевченко та Ребров.

«Андрій Шевченко увійшов до одного з комітетів УЄФА. Шевченко отримав посаду заступника комітету юнацького та аматорського футболу УЄФА. Сергій Ребров тепер член комітету змагань національних збірних УЄФА, Олександр Шевченко став членом комітету з ліцензування клубів УЄФА, Сергій Владико – член комітету з футзалу і пляжного футболу УЄФА, Олег Лужний – член комітету футболу УЄФА», – заявив Бурбас в авторському YouTube-проєкті.

Водночас журналіст висловив здивування тим фактом, що ці призначення не повідомляє Українська асоціація футболу, одним із віцепрезидентів якої є очільник футболу Львівщини Олександр Шевченко.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності