Львівські учні здобули перші медалі на Гімназіаді в Бахрейні

Львівські школярі здобули медалі на старті Всесвітньої Гімназіади в Бахрейні

На змагання з 25 видів спорту заявилася рекордна кількість учасників – понад 5,4 тис. із 71 країни

В перший змагальний день Всесвітньої літньої Гімназіади у Бахрейні, 25 жовтня, українські учні вибороли золоту, срібну і три бронзові медалі.Про це 26 жовтня повідомили у Відділенні НОК у Львівській області.

Результати представників Львівщини:

Збірна України з бадмінтону, у складі якої був Олександр Чирун зі Львівської гімназії "Євшан" на старті змагань розгромила команди Уганди - 75:39 і Бахрейну - 75:17.

Гандболістки з КЗ ЛОР "Львівський фаховий коледж спорту" у стартовому матчі перемогли команду Беніну - 38:12, а в другому мінімально поступилися збірній Франції – 23:24. Попереду в українок поєдинки проти Бангладеш, Румунії та Ірану. Дві кращі команди з групи пройдуть до півфіналу.

Лучник Сергій Сенюра (НВК "Інженерно-економічна школа - Львівський економічний ліцей") після двох раундів кваліфікації і 72 стріл показав 6-й результат. У командному заліку він разом з представницею Буковини йде третім.

Всесвітня літня Гімназіада триватиме до 31 жовтня. На змагання з 25 видів спорту заявилася рекордна кількість учасників – понад 5,4 тис. із 71 країни.

Нагадаємо, раніше львівський школяр виборов золоту медаль на Міжнародній економічній олімпіаді. Маркіян Мазур посів четверте місце серед учасників із 18 країн

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності