Вилив воду в труну померлої: мешканця Львівщини оштрафували на 51 грн

Вилив воду в труну померлої: мешканця Львівщини оштрафували на 51 грн

Випадок трапився вночі в селі Вербове

Сокальський райсуд визнав винним чоловіка, який вилив воду в труну померлої. За дрібне хуліганство порушник сплатить 51 грн штрафу. Про це йдеться у постанові, яку оприлюднили у четвер, 25 жовтня, у Єдиному державному реєстрі.

Хуліган вилив воду в труну й став погрожувати

За матеріалами справи, випадок трапився вночі у селі Вербове на вулиці Центральній, близько 3:00 год, 27 вересня. Андрій М. спершу вилив воду в труну померлої, а потім почав погрожувати іншій людині. “Вилив воду в труну померлої після чого погрожував фізичною розправою гр. ОСОБА_3, чим порушив громадський порядок та спокій громадян”, — йдеться в постанові. Відтак на Андрія М. склали протокол про дрібне хуліганство.

В судове засідання порушник не прибув, однак надав суду заяву про розгляд справи за відсутності. Свою вину визнав та щиро розкаявся. Суддя призначив Андрієві М. покарання у вигляді штрафу — 51 грн. Також хуліган має сплатити 606 грн судового збору. Постанову ще можна оскаржити, подавши апеляцію.

Нагадаємо, нещодавно львівську підприємицю оштрафували за повідомлення з матюками у Viber. Крім того, раніше на Львівщині п’яний онук відібрав у бабці гриби і отримав 240 годин громадських робіт.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності