Під час пожежі в житловому будинку біля Львова загинула людина

Біля Львова горів житловий будинок: загинула людина

Будинок зайнявся у селі Зимна Вода — ще одна постраждала людина у лікарні

У п’ятницю, 25 жовтня, у селі біля Львова горів житловий будинок. Внаслідок пожежі загинула одна людина, ще одна — у лікарні. Про це повідомили у Секторі з питань НС і ЦЗ Зимноводівської сільської ради.

Причини займання встановлюють

За даними рятувальників, близько 7:00, на вулиці Миру в селі Зимна Вода виникла пожежа у житловому будинку. На місце загоряння прибули п’ять спецавтомобілів надзвичайників, медики, поліція та служби газу й обленерго. Вогонь вдалося загасити, але під час пожежі загинув 79-річний чоловік, а ще одну людину госпіталізували.

“Вранці полум’я помітила господиня будинку. Злякавшись небезпеки, вона одразу побігла до сусіднього будинку по допомогу до родичів. Однак через швидке поширення вогню люди вже не могли зайти всередину — будинок був повністю охоплений полум’ям”,уточнили у ДСНС Львівщини.

Вогонь знищив дах на площі 80 кв.м, а також речі домашнього вжитку на площі 150 кв.м; пошкоджено дах ще на площі 60 кв.м. Нагадаємо, нещодавно на Львівщині внаслідок пожежі загинув 83-річний чоловік. Крім цього, в приватному будинку в селі на Стрийщині у пожежі загинув 62-річний чоловік. Його сина вдалося врятувати. В помешканні горіли речі домашнього вжитку.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності