Суд на Львівщині конфіскував права та оштрафував водія “Укрпошти”

Суд на Львівщині конфіскував права та оштрафував водія “Укрпошти”

Водій керував вантажівкою п’яним

Яворівський райсуд визнав винним водія “Укрпошти”, який п’яним їхав за кермом вантажівки. Суддя постановив конфіскувати права та оштрафувати порушника, про це йдеться у постанові, яку оприлюднили у середу, 23 жовтня, у Єдиному державному реєстрі.

Водій перевищив норму алкоголю в крові в десять разів

За матеріалами справи, п’яного водія поліція зупинила минулого року, 24 листопада, на трасі в селі Підрясне. Богдан К. керував вантажівкою Mercedes-Benz Atego. Чоловіка оглянули на стан алкогольного сп’яніння у Львівському обласному центрі превенції та терапії узалежнень, де й підтвердили наявність алкоголю у крові водія — 1,96 проміле, що майже у десять разів перевищує допустиму норму. Відтак за п’яну їзду на порушника склали адмінпротокол.

На судове засідання Богдан К. не з’явився. Суддя визнав водія винним і призначив покарання — штраф розміром 17 тис. грн та конфіскацію водійських прав на рік. Також порушник має сплатити 537 грн судового збору. Постанову ще можна оскаржити, подавши апеляцію.

Нагадаємо, нещодавно водія львівської маршрутки оштрафували через падіння пасажирки. Також суд у Львові оштрафував на 41 тис. грн підлітка на BMW за їзду без прав.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності