На Львівщині відремонтували 120-метровий міст

Відремонтований міст

Реконструкцію фінансували з обласного бюджету

У середу, 23 жовтня, на Львівщині завершили ремонт мостового переходу в селі Топільниця Самбірського району. Його довжина 120 м. Про це повідомив заступник начальника Львівської ОВА Юрій Бучко.

Підрядною організацією раніше вже виконано роботи з влаштування водовідведення. Сьогодні на мості поклали завершальний шар асфальтобетонного покриття. Міст знаходиться на автомобільній дорозі загального користування місцевого значення Стрілки – Новий Кропивник.

Як повідомив LVIV.MEDIA директор департаменту дорожнього господарства Львівської обласної військової адміністрації Орест Шуліковський, ремонтні роботи тривали приблизно місяць і фінансувалися з обласного бюджету. Загалом на ремонт мосту витратили майже 3 млн грн. “Особливість цієї дороги полягає в тому, що вона проходить через одне село, після якого відразу настає інше. Тому протягом 13 км вона проходить через населені пункти — одне село закінчується, відразу починається інше. Тому для людей цей міст був дуже важливий”, — зазначив Орест Шуліковський.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності