Компанія ОККО розпочала будівництво гірського курорту на Львівщині

GORO Mountain Resort

Загальні інвестиції у гірськолижний комплекс складуть 1,5 млрд доларів

Компанія ОККО розпочала будівництво всесезонного гірського курорту на Львівщині. Він з’явиться поблизу сіл Волосянка та Верхня Рожанка Славської ОТГ. Про це 23 жовтня повідомила ОККО Group.

Новий всесезонний гірський курорт міжнародного формату GORO Mountain Resort ОККО Group зведе біля гірського масиву Високий Верх на висоті 650 м над рівнем моря. Загальна площа курортного комплексу становитиме майже 1200 га, з яких 360 га заплановано для гірської та лижної інфраструктури, а понад 800 га — для розвитку готельних, комерційних і рекреаційних об’єктів.

На території планують протягом 15 років побудувати 41 лижну трасу завдовжки 75 км зі 342 га засніження, 17,5 км витягів, з яких дві сучасні гондольні канатні дороги та 11 крісельних канатних доріг, а також Welcome- та Mountain-центри. Тут з’явиться перша в Україні та найдовша гондольна канатна дорога (2,8 км) і найдовша лижна траса (3,8 км). Також буде побудовано 25 готелів на 5500 номерів разом зі спа-зонами, басейнами, ресторанами, дитячими та бізнес-зонами.

Загальні інвестиції у гірський курорт складуть 1,5 млрд доларів. З цієї суми OKKO Group за рахунок власних та кредитних коштів вкладе 500 млн дол., ще 1 мільярд планують залучити від інших інвесторів. 

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності