Матір у Старому Самборі оштрафували через травмування сина на електроопорі

Дитина травмувалася на електроопорі: на Львівщині оштрафували матір

Матір отримала штраф за неналежне виконання батьківських обов’язків

Суд у Старому Самборі визнав винною матір малолітнього хлопчика, який виліз на електроопору й травмувався. За неналежне виконання батьківських обов’язків жінка сплатить штраф, про це йдеться у постанові, яку оприлюднили у понеділок, 21 жовтня, у Єдиному державному реєстрі.

За матеріалами справи, випадок трапився 27 вересня близько 15:19 у Старому Самборі. Малолітній син Лілії Б. заліз на електроопору і отримав травми. Як саме травмувалась дитина у постанові не вказують. На матір хлопця склали протокол за неналежне виконання батьківських обов’язків.

Порушниця сплатить 850 грн штрафу

На судове засідання мати не з'явилася, однак подала до суду заяву, в якій попросила розглядати справу без її присутності. У заяві жінка повністю визнала свою провину та щиро розкаялася. Суддя Юрій Пошивак визнав матір винною в ухиленні від виконання батьківських обов'язків. Порушниці призначили штраф у розмірі 850 грн. Крім того, жінка має сплатити судовий збір у сумі 606 грн. Постанову ще можна оскаржити, подавши апеляцію.

Нагадаємо, нещодавно судили матір з Львівщини, чию дитину госпіталізували з отруєнням таблетками. Також жінку з Львівщини оштрафували через сина, який зняв шорти дитині на вулиці.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності