У Східниці продали за 8,5 млн грн землю під забудову

У Східниці продали за 8,5 млн грн землю під забудову

Ціна впродовж аукціону зросла на понад 3 млн грн

У понеділок, 21 жовтня, землю в Східниці на аукціоні продали за 8,5 млн грн. Про це йдеться на сайті онлайн-аукціонів Prozorro.Sale. Ділянку придбав власник двох агрокомпаній на Дніпровщині.

Земельна ділянка площею 1,1380 га розташована на вулиці Зарічній, 9А у Східниці. Земля призначена під будівництво та обслуговування туристичних об’єктів та закладів громадського харчування. Східницька селищна рада виставила ділянку на продаж зі стартовою ціною 5 319 126 грн, та землю продали дорожче.

За землю позмагалися троє учасників

Ділянку хотіли придбати троє учасників: ТОВ “Санта Фарм”, ТОВ “Веллард” та Сергій Семененко. Ще на етапі початкових заявок Семененко запропонував за землю понад шість мільйонів. Так здобув перевагу — право останнього ходу в кожному з раундів та можливість бачити ставки суперника. Вже в першому раунді ціна за землю зросла ще на мільйон — 7 020 000 грн. А у другому раунді вперед вирвалась компанія “Сента Фарм” із ставкою 8 121 572 грн, однак на завершальному етапі торгів перемогу здобув Сергій Семененко із ставкою 8,5 млн грн.

За даними аналітичної системи YouControl, як підприємець Сергій Семененко був зареєстрований на Дніпровщині, однак закрив ФОП. Володіє двома фірмами які займаються вирощування зернових культур і зареєстровані у селі на Дніпровщині: Фермерське господарство ”Істок-с” і ТОВ “Світанок”.

Нагадаємо, того ж дня компанія ексрегіонала Ничипоренка викупила за 4 млн грн землю під забудову в Східниці.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності