Вбивця подружжя у Лопатині викрав камуфляжну форму і рушницю перед злочином

Вбивця подружжя у Лопатині викрав камуфляж і рушницю перед злочином

Також підозрюваний викрав і мисливську рушницю, зламавши сейф у будинку в сусідньому селі

Правоохоронці встановили причетність підозрюваного у вбивстві подружжя бізнесменів у Лопатині до обкрадання будинку в сусідньому селі. Як встановило слідство, чоловік проник у приватне помешкання і, зламавши сейф, викрав звідти рушницю, камуфляжну форму, телефони та інші речі. Про це йдеться в ухвалі Радехівського райсуду, яку оприлюднили у понеділок, 21 жовтня, у Єдиному державному реєстрі.

Як йдеться в документі, слідчі в рамках досудового розслідування подвійного вбивства власників озер у Лопатині, яке трапилось на початку жовтня, встановили причетність підозрюваного до обкрадання приватного будинку в селі Кустин, що розташоване недалеко від Лопатина.

Підозрюваний у вбивстві бізнесменів обікрав будинок за кілька днів до злочину

За кілька днів до вбивства, в період з 29 вересня по 1 жовтня, підозрюваний проник через вікно у будинок і зламав металевий сейф, викравши звідти:

  • мисливську гладкоствольну рушницю “Наlк Yildi 21” 12 калібру
  • 40 патронів 12 калібру
  • камуфляжний костюм “мультикам”
  • військову аптечку
  • чорний бінокль “High Guilty”
  • два телефони: Xiomy Redmi та Samsung Galaxy
  • ніж “Buck”
  • налобний ліхтарик

Подвійне вбивство у Лопатині: деталі

До слова, нещодавно поліція оприлюднила фото підозрюваного у камуфляжній формі, якого зафіксували камери спостереження. Нагадаємо, 4 жовтня, у Лопатині виявили застреленими подружжя Білоусів — власників місцевих озер. Обох вбили з мисливської рушниці, яку нещодавно виявили водолази у ставках, що в урочищі Замчиська, де й трапилось вбивство.

За даними поліції, у вбивстві підозрюють 36-річного Андрія Палія з Шептицького району. 8 жовтня чоловіка оголосили у розшук. Наступного дня, 9 жовтня, на Рівненщині виявили авто на якому втік підозрюваний — SsangYong Rexton, який належав жертвам.

Відтак ймовірного вбивцю підозрюють одразу в трьох злочинах: викраденні чужого майна з проникненням у житло, в умисному вбивстві двох осіб та у незаконному заволодінні транспортним засобом.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності