На Львівщині розпочався опалювальний сезон: хто отримує тепло

На Львівщині розпочався опалювальний сезон: хто отримує тепло

У 49 громадах розпочали теплопостачання до шкіл, садочків та лікарень

На Львівщині офіційно розпочався опалювальний сезон, у більшості громадах теплопостачання подають до об’єктів соціальної інфраструктури. Опалення житлових будинків наразі розпочали лише у Стрийській громаді. Про це під час брифінгу 22 жовтня розповів перший заступник начальника Львівської обласної військової адміністрації Андрій Годик.

За його словами температурні показники дозволили стартувати опалювальний сезон, тому 16 жовтня голова Львівської ОВА Максим Козицький підписав відповідне розпорядження.

Усі важливі об'єкти забезпечили резервними джерелами живлення

Наразі тепло подається в 49 громадах, переважно до закладів соціальної інфраструктури: шкіл, садочків та лікарень. “По житлових будинках з централізованим теплопостачанням у нас насправді розпочали лише у Стрийській громаді, зокрема міста Стрия. Інші громади покищо обмежилися лише соціальною інфраструктурою”, — пояснив Годик.

За словами Годика, підготовка до зимового періоду проходить за планом. Усі об'єкти критичної інфраструктури, такі як обласні заклади охорони здоровя, соціального захисту та освітні установи, забезпечені резервними джерелами живлення на 100%. Окрім того, медичні заклади мають резерв води та палива для генераторів на 5 днів, що дозволяє їм працювати в умовах відсутності електроенергії. Додатково на території області функціонуватимуть 864 пункти незламності, де можна зігрітися та зарядити пристрої. Ці пункти можна знайти через додаток "Дія".

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності