На Львівщині директора бібліотеки оштрафували за матюки до працівниці

Скандал у бібліотеці: на Львівщині директора оштрафували за матюки

Після сварки директор бібліотеки в Кам'янка-Бузькій звільнився з посади

Кам'янка-Бузький районний суд визнав винними директора місцевої бібліотеки Василя І. за нецензурні висловлювання до працівниці. Чоловік повинен сплатити штраф за свою поведінку. Про це йдеться у постанові, яку оприлюднили 18 вересня у Єдиному державному реєстрі. Як уточнив у коментарі LVIV.MEDIA директор Василь І. після цього конфлікту він звільнився з посади.

Чоловік повинен сплатити 119 грн штрафу

За даними справи, ще 16 вересня між керівником КЗ "Публічна бібліотека Кам’янка-Бузької міської ради" Василем І. та працівницею цієї ж бібліотеки виник конфлікт. Під час сварки директор вилослювалася нецензурною лайкою та погрожував жінці фізичною розправою на словах. У розмові з LVIV.MEDIA Василь представився вже ексдиректором. Він відмовився уточнювати деталі конфлікту, але розповів, що після інциденту звільнився з посади. “Сталося те, що сталося. Людина вважала, що я їй перейшов дорогу. Це працівниця бібліотеки. Я звільнився сам," — розповів Василь І.

Факт порушення підтвердили кількома документами — у суді надали протокол про адміністративне правопорушення, рапорт, заяву від потерпілої, а також письмове пояснення директора. Суд визнав керівника винним у дрібному хуліганстві та оштрафував на 119 гривень, а також директор повинен сплатити 605 гривень судового збору.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності