Внаслідок ДТП рятувальникам довелось деблокувати пасажира з перекинутої автівки на Львівщині

Внаслідок ДТП рятувальникам довелось деблокувати пасажира з перекинутої автівки на Львівщині

Водій Ford не впорався з керуванням, з’їхав у кювет та перекинувся

На Львівщині 69-річний водій Ford Scorpio не впорався з керуванням, з’їхав у кювет та перекинувся на дах. Рятувальникам довелось вивільняти затиснутого 64-річного пасажира. Про це 21 жовтня повідомила пресслужба ДСНС у Львівській області.

Потерпілого деблокували та госпіталізували

ДТП трапилась 20 жовтня. Близько 13:39 рятувальники отримали повідомлення про те, що поблизу села Ясниська, Яворівського району на дорозі місцевого значення водій Ford Scorpio не впорався з керуванням, з’їхав у кювет та перекинувся. 

На момент прибуття рятувальників до місця виклику автомобіль знаходився на даху. Всередині перебував затиснутий 64-річний пасажир автомобіля. За допомогою електроінструмента рятувальники деблокували потерпілого та транспортували його до швидкої медичної допомоги” — йдеться в повідомленні ДСНС. Причини та обставини аварії встановлюються.

Як уточнила пресслужба поліції Львівської області, також госпіталізували ще одного 70-річного пасажира та 69-річного водія. За фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за статтею про порушення ПДР. Стаття передбачає обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на аналогічний термін.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності