На Львівщині через пожежу в закинутій будівлі постраждав 61-річний чоловік

На Львівщині через пожежу в закинутій будівлі постраждав 61-річний чоловік

Пожежники винесли чоловіка на свіже повітря і потім його госпіталізували

На Львівщині внаслідок пожежі в одноповерховій дерев'яній закинутій будівлі постраждав 61-річний чоловік. Його довелось госпіталізувати. Про це 20 жовтня повідомила пресслужба ДСНС у Львівській області.

Закинута одноповерхова будівля

Пожежа трапилась 20 квітня. О 05:14 рятувальники отримали повідомлення про те, що в селищі Новий Яричів на вул. Міцкевича виникла пожежа в одноповерховій дерев'яній закинутій будівлі. До місця виклику виїхали вогнеборці зі Львова та працівники місцевої пожежної команди.

Першими до місця виклику прибули працівники місцевої пожежної команди, які під час розвідки будівлі виявили всередині чоловіка, винесли його на свіже повітря та передали медикам. Після огляду травмованого 61-річного чоловіка, медики госпіталізували його в Новояричівську районну лікарню для подальшого надання допомоги” — йдеться в повідомленні ДСНС.

Пожежу вдалось ліквідувати за 35 хвилин після отримання повідомлення. До ліквідації пожежі від ДСНС залучалось 10 рятувальників та 2 одиниці спецтехніки та від місцевої пожежної команди 3 працівники та 1 одиниця спецтехніки.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності