20 жовтня Львівщина попрощається з трьома захисниками

20 жовтня Львівщина попрощається з трьома захисниками

В останню путь проведуть Ігоря Свистуна, Віталія Сою та Анатолія Хромчака

У неділю, 20 жовтня, у Львівській області поховають трьох військових, які загинули за Україну. Про це повідомили у Львівській ОВА.

Ігор Свистун

Житель села Корчин, Радехівської громади. Проходив службу у військовій частині А0998. З кінця березня 2022 року воїна вважали зниклим безвісти. Напередодні його загибель, під час виконання бойового завдання на Луганщині, підтвердили. Ігорю було 54 роки.

Віталій Соя

Проживав у селі Хильчиці. З 2015 року брав участь в АТО. На початку повномасштабного вторгнення знову став на захист Батьківщини. Був стрільцем-санітаром взводу охорони. Загинув військовослужбовець 16 жовтня 2024 року поблизу населеного пункту Козача Локня Курської області. Йому було 52 роки.

Анатолій Хромчак

Родом зі села Рожанка Кам'янка-Бузької громади. Із початком повномасштабної війни долучився до лав ЗСУ, зокрема служив у 24 ОМБр ім. короля Данила. З кінця квітня 2022 року захисника вважали зниклим безвісти. Напередодні підтвердили, що він загинув під час бою поблизу населеного пункту Попасна, Луганської області. Воїну назавжди 26.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності