Дві ділянки під забудову в Радехові за понад 500 тис. грн придбав один покупець

Дві ділянки під забудову в Радехові за понад 500 тис. грн придбав один покупець

Земельні ділянки, що розташовані на одній вулиці, придбав місцевий підприємець

У четвер, 17 жовтня, Радехівська міська рада продала на аукціоні дві земельні ділянки за понад пів мільйона гривень. Обидві землі придбав місцевий підприємець, який займається вантажним автотранспортом. Про це йдеться на сайті онлайн-аукціонів Prozorro.Sale.

Перша земельна ділянка, яку продали на аукціоні, має площу 766 кв. м. Друга ж є трохи більшою — 1197 кв. м. Обидві ділянки розташовані на вулиці Мишуги і призначені під забудову. Меншу землю виставили на торги зі стартовою ціною 234,8 тис. грн, а більшу — 320,3 тис. грн.

В обох аукціонах брали участь ті ж учасники

За ділянки змагались в обох аукціонах одні і ті ж учасники: Олег Павліха та Юстина Коваль. Як в першому, так і у другому торгах Павліха запропонував більше за Коваль ще на етапі початкових заявок. Протягом аукціонів учасники не підіймали своїх ставок і обидві ділянки викупив Олег Павліха за 239,5 тис. грн і 326,7 тис. грн.

За даними аналітичної системи YouControl, радехівський підприємець Олег Павліха зареєструвався як ФОП більш як 8 років тому. Займається в основному вантажним автомобільним транспортом, а також технічним обслуговуванням та ремонтом транспорту.

Нагадаємо, два дні тому, 16 жовтня, промислову землю в селі біля Львова продали за 5 млн грн. Також нещодавно підприємець з Трускавця придбав за 20 млн грн землю під забудову в Дрогобичі.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності