Львівська міськрада продала за 740 тис. грн нежитлове приміщення

Львівська міськрада продала за 740 тис. грн нежитлове приміщення

Приміщення розташоване у будинку на вулиці Дніпровській

У четвер, 17 жовтня, Львівська міськрада продала на аукціоні нежитлове приміщення за 740 тис. грн. Приміщення у будинку у Личаківському районі викупив підприємець, який займається торгівлею продуктами. Про це йдеться на сторінці сайту онлайн-аукціонів Prozorro.Sale.

Нежитлове приміщення площею 22,6 кв. м розташоване в будинку на вулиці Дніпровській, 1 і призначене для господарських потреб. “Приміщення забезпечене окремим входом з двору, наявні основні інженерні комунікації (електрика, опалення)”, — йдеться на сторінці аукціону. Загальний фізичний стан — задовільний. Фізично це два нежитлові приміщення, які перебувають в оренді. Львівська міськрада виставила лот на продаж зі стартовою ціною у 725 160 грн.

Учасники не підіймали ставок протягом аукціону

За право придбати лот позмагалися двоє учасників: Олександр Мужик та Андрій Яблонський. На етапі початкових заявок Мужик запропонував 735 тис. грн за приміщення, тоді як Яблонський — на 5 тис. грн більше. Таким чином здобув перевагу — право останнього ходу в кожному з раундів та можливість бачити ставки суперника. Впродовж аукціону обоє учасників не підіймали ставки, відтак Яблонський став переможцем аукціону, викупивши приміщення за 740 160 грн.

За даними аналітичної системи YouControl, Андрій Яблонський зареєструвався як ФОП майже два роки тому. Займається в основному роздрібною та гуртовою торгівлею продуктами. Крім того, надає в оренду нерухомість.

Нагадаємо, 17 жовтня електромонтажна фірма викупила за 4,6 млн грн землю біля Львова. Також нещодавно компанія “Онур” за 7,5 млн грн придбала промислову землю на Самбірщині.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності