Мешканка Яворівщини сплатить штраф через пса, який покусав дитину

Мешканка Яворівщини сплатить штраф через пса, який покусав дитину
Фото: Фото умовне

Хлопчика доставили до лікарні у Львові й накладали шви

Яворівський райсуд постановив оштрафувати жінку та конфіскувати у неї собаку, який покусав дитину. Через укус хлопчик потрапив до лікарні, де йому накладали шви. Про це йдеться у постанові, яку оприлюднили 11 жовтня у Єдиному судовому реєстрі.

За матеріалами справи, випадок трапився 14 липня. Безпородний собака Любомири С. напав на хлопчика і вкусив його за руку. Дитина потрапила до лікарні у Львові, де їй діагностували кусану рану лівої руки, що кровоточила. Надалі пацієнтові наклали шви і призначили лікування.

Свою вину хазяйка пса не визнала

На власницю пса склали протокол про неналежне утримання тварини. Натомість Любомира С. свою вину заперечила, мовляв, хлопця вкусив не її пес. “Пояснила, що не погоджується із вказаним протоколом, оскільки, в цей час її собака був закритим на подвір`ї, чий собака покусав дитину їй не відомо”, — йдеться у документі.

Попри заперечення підсудної, суд визнав її винною і призначив покарання у вигляді конфіскації собаки. Крім того, порушниця має сплатити штраф — 1700 грн, та судовий збір розміром 606 грн. Постанову ще можна оскаржити протягом десяти днів.

Нагадаємо, нещодавно суд визнав винним водія, який у Львові на Range Rover збив собаку і втік з місця ДТП.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності