Електромонтажна фірма викупила за 4,6 млн грн землю біля Львова

Електромонтажна фірма викупила за 4,6 млн грн землю біля Львова

Ділянку викупила компанія “Монтажелектросервіс”

У середу, 16 жовтня, Зимноводівська сільрада продала промислову землю біля Львова. За 4,6 млн грн ділянку викупила компанія “Монтажелектросервіс”, про це йдеться на сайті Prozorro.Sale.

Земельна ділянка площею 0,3536 га розташована у селі Холодновідка. Комунальна земля призначена під розміщення будівель підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості. Стартова ціна, яку зазначила Зимноводівська сільська рада, — 4 508 400 грн, та продати ділянку вдалося дещо дорожче.

За право придбати ділянку змагалися дві компанії

Земельну ділянку біля Львова хотіли придбати дві компанії: ТОВ “Монтажелектросервіс” та ПП “Лео Рітейл”. На етапі початкових ставок 4 553 500 грн за землю запропонувало підприємство “Лео Рітейл”, тоді як “Монтажелектросервіс” на майже сорок тисяч більше. Таким чином здобуло перевагу — право останнього ходу в кожному з раундів та можливість бачити ставки суперника. Протягом торгів учасники не підіймали ставок і переможцем аукціону стало товариство “Монтажелектросервіс”, запропонувавши за землю 4,6 млн грн.

За даними аналітичної системи YouControl, ТОВ “Монтажелектросервіс” існує протягом 13 років та займається в основному електромонтажними роботами, але також виробляє електричне устатковання, монтує водопровідні мережі, системи опалення та кондиціонування й виконує будівельно-монтажні роботи. Зареєстрована компанія у селі Конопниця, що на Пустомитівщині. Власником є Олег Козак.

Нагадаємо, нещодавно компанія “Онур” за 7,5 млн грн придбала промислову землю на Самбірщині. Також підприємець з Трускавця придбав за 20 млн грн землю під забудову в Дрогобичі.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності