Мешканця Київщини у Львові засудили до 5 років тюрми за п’яну ДТП

Викрадення авто

Він викрав автомобіль товариша і збив на смерть пішохода

У Львові до 5 років і 1 місяця позбавлення волі засудили 24-річного мешканця Броварів. Його визнали винним у незаконному заволодінні автомобілем та п’яному водінні, що призвело до загибелі людини. Про це 17 жовтня повідомила Львівська обласна прокуратура.

Слідство довело, що у січні 2023 року зловмисник незаконно заволодів автомобілем Hyundai Sonata, який користувався його товариш. Напередодні вони розпивали алкогольні напої у квартирі знайомого в одному з районів Львова. Обвинувачений ще тоді просив дозволу покататись на автівці, проте товариш категорично відмовив.

Однак вночі, коли той заснув, зловмисник потайки взяв ключі від автомобіля, які лежали на столі, сів у авто та поїхав до своєї орендованої квартири. Коли закінчилась комендантська година, чоловік хотів повернутися назад до помешкання товариша, проте вирішив ще поїздити і опинився за межами міста.

Там він наїхав на пішохода і зіткнувся з нерухомою вантажівкою. Внаслідок завданих травм потерпілий помер на місці. За п’яну аварію зловмисника позбавили волі на 5 років та 1 місяць.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності