16 і 17 жовтня на Львівщині без газопостачання залишаться 34 тисячі абонентів

Припинення газопостачання

У двох містах, селищі та 20 селах області не буде газу

У середу та четвер на Львівщині призупинять газопостачання для понад 34 тисяч абонентів. Всього газу не буде у двох містах, селищі та 20 селах області. Про це 15 жовтня повідомила Львівська філія компанії “Газмережі”.

Постачання газу припинять для споживачів трьох управлінь з експлуатації газового господарства.

Червоноградське УЕГГ

З 8:00 16 жовтня тимчасово буде припинено газопостачання до міст Шептицький і Соснівка, селища Гірник і сіл Сілець, Межиріччя, Бендюга, Волсвин, Городище, Велике, Острів, Борятин, Добрячин, Бережне, Рудки.

Всього відключення стосуватиметься 32 802 абонентів. Відновлення газопостачання відбудеться 17 жовтня після 17:00, в міру виконання робіт.

Самбірське УЕГГ

16 жовтня з 10:00 у зв'язку з роботами на газопроводі високого тиску тимчасово буде припинено газопостачання у села Княжий Міст (Дармолівка), Бортятин та Новосільці.

Загалом відключення торкнеться 742 абонентів. Відновлення газопостачання відбудеться після 13:00, в міру виконання робіт.

16 жовтня з 8:00 у зв'язку з виконанням робіт згідно з інвестиційною програмою тимчасово припинять газопостачання у селах Чаплі, Гуманець, Сусідовичі, Райнова та Іванів. Всього відключення торкнеться 756 абонентів. Відновлення газопостачання відбудеться після 16:00, в міру виконання робіт.

Пустомитівське УЕГГ

16 жовтня з 8:00 у зв'язку з виконанням робіт згідно з Інвестиційною програмою тимчасово буде припинено газопостачання у селі Межиріччя. Відключення газу стосуватиметься 185 абонентів. Відновлення газопостачання відбудеться після 16:00, в міру виконання робіт.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності