Підприємець з Трускавця придбав за 20 млн грн землю під забудову в Дрогобичі

Підприємець з Трускавця придбав за 20 млн грн землю під забудову в Дрогобичі

Впродовж аукціону ціна за землю зросла майже у 40 разів

У вівторок, 15 жовтня, у Дрогобичі за 20 млн грн продали землю під забудову. Впродовж аукціону ціна за ділянку зросла у 36 разів. Врешті лот викупив підприємець з Трускавця, Михайло Кравців, про це йдеться на сайті Prozorro.Sale.

Земельна ділянка площею 779 квадратних метрів розташована на вулиці Наливайка у Дрогобичі. Комунальна земля призначена під будівництво та обслуговування будівель торгівлі. Стартова ціна, яку зазначила Дрогобицька міська рада, — 562 438 грн, та продати ділянку вдалося у більш як 36 дорожче.

Переможець підняв ставку в другому раунді

За права придбати земельну ділянку позмагалися чотири учасники. На етапі початкових ставок найбільшу суму за лот запропонувало ТОВ “Грейнпласт-девелопмент” — 2 520 970 грн. Таким чином товариство здобуло перевагу — право останнього ходу в кожному з раундів та можливість бачити ставки суперника. Вже у другому раунді ціна за землю зросла ще на 200 тис. грн. На цьому етапі ставки “Грейнпласт-девелопмент” та “Кіга-буд” майже зрівнялися, та “Герйнпласт-девелопмент” запропонувало всього на 300 грн більше за суперника. Врешті переможцем аукціону став підприємець, який не підіймав ставку до другого раунду, — Михайло Кравців. Кравців запропонував за землю найбільше — 20 535 654 грн.

За даними аналітичної системи YouControl, Михайло Кравців зареєструвався як ФОП у Трускавці три роки тому. Кравців займається в основному роздрібною торгівлею залізних виробів, будматеріалів та санітарно-технічних виробів у спеціалізованих магазинах.

Нагадаємо, нещодавно компанія “Онур” за 7,5 млн грн придбала промислову землю на Самбірщині. Також наприкінці вересня аграрна компанія за 7,77 млн грн придбала колишній адміністративний будинок біля Бібрки.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності