На Львівщині очікуються сильні заморозки: прогноз синоптиків

Заморозки

Заморозки прийдуть вже в ніч на 17 жовтня

Синоптики прогнозують сильні заморозки на Львівщині. Температура повітря знизиться вже вночі 17 жовтня. Про це 15 жовтня попередили у Львівському регіональному центрі з гідрометеорології.

Синоптики прогнозують, що на Львівщині та у Львові сильні заморозки розпочнуться вночі, 17 жовтня, і триватимуть до 20 жовтня. Зокрема температура повітря в області буде від 0°C до 5°C, а у Львові очікують від 0°C — 2°C.

Заморозки в Україні

Як додали у ДСНС України, сильні заморозки будуть не лише на Львівщині, а в майже по всій країні. 16 жовтня температура повітря може становити від 0°C до 5°. Йдеться про Вінницьку, Черкаську, Кіровоградську, Полтавську й Дніпропетровську області. Також похолоднішає і у північних та західних областях. У Києві та області на заморозки будуть вже з 17 жовтня

“Слідкуйте за погодою, особливо у гірській місцевості! Рятувальники Івано-Франківщини попереджають, що у зимові гори варто вирушати лише за сприятливих умов,” — зазначили рятувальники.

Нагадаємо, нещодавно Львівська міськрада розповідала, що через недостатньо холодну погоду у Львові поки не розпочинатимуть опалювальний сезон.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності