На Львівщині 74-річний грибник впав зі скелі

На Львівщині 74-річний грибник впав зі скелі

Завдяки очевидцям, які викликали рятувальників, вдалося допомогти постраждалому чоловікові

У понеділок, 14 жовтня, на Стрийщині 74-річний грибник впав зі скелі. Постраждалому грибникові допомогли очевидці, які викликали рятувальників. Про це повідомили у ДСНС Львівської області. Як уточнили LVIV.MEDIA у пресслужбі екстреної медичної допомоги, у чоловіка діагностували забій попереку.

За даними рятувальників, випадок трапився напередодні у селі Крупське, що на Стрийщині. 77-річний чоловік пішов по гриби і, послизнувшись, впав зі скелі.

“Як з'ясувалося, чоловік пішов до лісу по гриби, де є скелі. На жаль, він послизнувся і впав. На щастя, в лісі були люди, які почули падіння і зрозуміли, що сталося лихо. Люди одразу кинулися на допомогу, витягнули чоловіка й підтримуючи його передали рятувальникам,” — зазначили рятувальники.

Постраждалий грибник не міг самостійно встати

Оскільки чоловік не міг самостійно встати, надзвичайники ношами доставили його до карети “швидкої”. Потерпілого грибника госпіталізували до Стрийської центральної районної лікарні.

Нагадаємо, два дні тому, 13 жовтня, 69-річний грибник вночі заблукав біля гори Парашки, тож його довелося шукати рятувальникам.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності