На Львівщині поліцейський зі старостою села врятували з пожежі трьох людей

Поліцейський врятував людей

Правоохоронець з посадовцем вивели людей із будинку охопленого вогнем

У понеділок, 14 жовтня, під час пожежі у приватному будинку у Городку, правоохоронець разом із місцевим посадовцем вивели з палаючого будинку двох жінок та чоловіка. Про героїчний вчинок повідомила пресслужба поліції.

Як розповіли у поліції, близько 11:00 старший інспектор сектору ювенальної превенції Львівського районного управління поліції № 2 Роман Мазур під час несення служби побачив пожежу в одному з будинків. У триповерховій будівлі горів останній поверх. “Спільно зі старостою Заверешицького старостинського округу Ігорем Виздриком, який саме перебував поряд, він негайно кинувся на допомогу людям”, — йдеться у повідомленні.

На той момент у задимленому будинку перебувало троє літніх людей – дві жінки та чоловік. Правоохоронець та староста вивели їх і надали першу допомогу. З підозрою на отруєння чадним газом 72-річну врятовану жінку передали медикам, інших двох потерпілих лікарі оглянули на місці. Пожежу оперативно ліквідували працівники ДСНС: попередньо причиною загоряння стало замикання електропроводки.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності