На благодійних ярмарках у школах Львівщини зібрали понад 400 тисяч гривень для ЗСУ

На благодійних ярмарках у школах Львівщини зібрали понад 400 тисяч гривень для ЗСУ

Зібрані гроші використають для допомоги Збройним силам

На Львівщині у трьох районах провели благодійні ярмарки, на яких зібрали 402 тисячі гривень для Збройних сил України. Ярмарки відбулися впродовж тижня у Львівському, Яворівському та Золочівському районах. Про це 12 жовтня повідомили у Львівській ОВА.

Де проходили ярмарки

  • У Ліцеї 1 Зимноводівської сільської ради на Львівщині зібрали 302 тисячі 500 гривень. За ці кошти вже придбали автомобіль для військових.
  • У Новояворівському дитячому садку №1 на Яворівщині організували благодійний ярмарок, де батьки та мешканці громади зібрали 55 тисяч гривень, продаючи смаколики.
  • У Берлинському ЗЗСО на Золочівщині школярі заробили 45 тисяч 417 гривень, продаючи вишиванки, вироби з бісеру, та смачні страви. Також діти організували аквагрим та декорували столи.

Разом у цих районах вдалося зібрати 402 тисяч 917 гривень, які спрямували на підтримку українських захисників. Нагадаємо, раніше школярі з селища на Яворівщині зібрали для ЗСУ майже 66 тис. грн, а Мешканці Лисиничів за один день зібрали понад 140 тисяч гривень на підтримку армії.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності