Поліція назвала причину масштабної ДТП з загиблими біля Львова

Поліція назвала причину масштабної ДТП з загиблими біля Львова
Фото: Головне управління Національної поліції у Львівській області

Водій вантажівки виїхав на зустрічну смугу і зіткнувся з двома машинами і автобусом

У п’ятницю, 11 жовтня, у поліції Львівської області повідомили обставини важкої аварії з трьома загиблими, яка відбулася вранці на трасі біля Львова. 25-річний водій вантажівки Renault виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся із мікроавтобусом. Внаслідок ДТП у Чишках постраждало 34 людини, серед яких четверо дітей.

Аварія трапилась о 6:25 на трасі Київ — Чоп біля села Чишки. “Попередньо відомо, що водій вантажівки Renault виїхав на смуху зустрічного руху, де скоїв зіткнення з мікроавтобусом Mercedes Sprinter, після чого зіткнувся з легковим автомобілем Skoda та пасажирським автобусом Plaxton Elite,” — йдеться у повідомленні поліції.

За кермом вантажівки був 25-річний мешканець Харківської області. Мікроавтобусом керував 66-річний мешканець Львівського району, легковиком — мешканець Дрогобицького району віком 19 років, автобусом — 35-річний житель міста Хмельницький.

У аварії біля Львова загинуло двоє водіїв та пасажир

Як зазначили правоохоронці, загинув 25-річний водій вантажівки Renault з Харківської області та його пасажир — 28-річний харків’янин. Також від отриманих травм на місці аварії загинув 49-річний водій з пасажирського автобуса. Як уточнили LVIV.MEDIA у поліції, він не перебував у той час за кермом.

Загалом травми отримали 34 людини, серед них четверо дітей віком 5, 7, 13 та 16 років. Постраждалі є мешканцями Одеської та Харківської областей, також з травмами четверо іноземців.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності