Суд на Львівщині оштрафував військовослужбовця за спробу перетнути кордон

Суд на Львівщині оштрафував військовослужбовця за спробу перетнути кордон

За спробу незаконно потрапити в Польщу, військовий сплатить понад 5 тис. грн штрафу

Суд у Мостиськах постановив оштрафувати військовослужбовця, який намагався незаконно перетнути кордон. Чоловік хотів потрапити в Польщу поза межами пункту пропуску. Про це йдеться в постанові, яку оприлюднили у Єдиному державному реєстрі у четвер, 10 жовтня.

Військового затримали в Шегинівській громаді

За матеріалами справи, військовослужбовець родом з Чернівецької області намагався перетнути кордон України з Польщею поза пунктом пропуску 11 серпня, за 15 хвилин до опівночі.

“Вчинив спробу незаконного перетину державного кордону України з України в Республіку Польща поза пунктом пропуску через державний кордон України, на напрямку 512 прикордонного знаку, що на території Шегинівської ОТГ Яворівського району Львівської області, внаслідок чого був затриманий на відстані 1500 м прикордонним нарядом,” — йдеться в постанові.

Враховуючи обставини справи та особу порушника, суддя призначив покарання у вигляді штрафу — 5100 грн. Крім того, з Василя Г. стягнуть судовий збір розміром 606 грн. Постанову можна оскаржити протягом десяти днів з дня її винесення.

Нагадаємо, нещодавно офіцера з Львівщини оштрафували за незаконні виплати військовим, які пішли в СЗЧ.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності