На обʼїзній біля Львова перекрили дорогу через масову ДТП з загиблими

На обʼїзній біля Львова перекрили дорогу через масову ДТП з за

Аварія трапилась біля села Чишки

У пʼятницю, 11 жовтня, на обʼїзні біля Львова, в районі села Чишки, на дорозі “Київ — Чоп” трапилась масова ДТП. Зіткнулися — автобус міжнародних перевезень “Варшава — Одеса”, вантажівка “Нової Пошти” та кількох легкових автомобілів. Внаслідок аварії загинуло щонайменше троє людей та 35 людей отримали травми різного ступеня тяжкості. Патрульні організували реверсний рух. Про це повідомила пресслужба патрульної поліції Львівської області, а також повідомив керівник Львівської ОВА Максим Козицький.

Рух ускладнений

ДТП трапилась близько 6:30. “Рух дуже ускладнений. Усі служби повідомлені. Патрульні поліцейські на місці події регулюють рух та допомагають рятувати потерпілих. Транспортні засоби скеровують через Винники. Станом на 7:00 годину ранку рух перекритий повністю” — йдеться в повідомленні патрульних.

О 8:19 патрульні організували реверсний рух на цій ділянці дороги. Максим Козицький повідомив, що кількість загиблих зросла до трьох.

Станом на 08:40: загинули троє людей. Ще 35 мають травми різної важкості. Серед постраждалих є шестеро дітей. На місце ДТП виїжджали 11 бригад медиків. Потерпілим надають всю необхідну допомогу. Обставини аварії зʼясовують правоохоронці” — повідомив Козицький.

Попередньо загинули водій автобуса та двоє чоловіків з вантажівки “Нової пошти”. Всього в пасажирському автобусі міжнародних перевезень німецької компанії “FlixBus” перебувало 27 людей. Серед них троє громадян іноземних держав. Також серед постраждалих — мешканці Одеси, Хмельницького, Вінниччини. Правоохоронці з'ясовують обставини аварії.

Як попередньо встановили правоохоронці, відбулося зіткнення чотирьох транспортних засобів: вантажівки, мікроавтобуса Mercedes Sprinter, автомобіля Škoda та автобуса Plaxton Elite” — зазначила пресслужба ГУ НП Львівської обласні.

У транспортних засобах знаходились затиснуті люди, яких довелось деблокувати рятувальникам. “За допомогою спецінструменту рятувальники деблокували з автобуса трьох травмованих — двох пасажирів та водія, яких медики госпіталізували. Також рятувальники деблокували ще одного загиблого водія автобуса та двох загиблих водіїв з вантажівки” — йдеться в повідомленні ДСНС.

Інформація доповнюється…

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності