У Львові 11-12 жовтня прощатимуться із зятем Ірини Фаріон

Василь Особа

Старший солдат Василь Особа загинув на фронті, виконуючи бойове завдання

У п’ятницю, 11 жовтня, у Львові розпочнеться прощання зі старшим солдатом 4 батальйону “Сила Свободи” бригади НГУ “Рубіж” Василем Особою. Парастас відбудеться у Гарнізонному храмі, наступного дня — у суботу, захисника похоронять на Личакові, про це у Facebook повідомила вдова загиблого, донька Ірини Фаріон Софія Семчишин.

Інформуємо, що 11 жовтня 2024 року відбудеться парастас за моїм коханим чоловіком, люблячим батьком Евуні та Дмитрика Василем Особою — старшим солдатом 4 батальйону “Сила Свободи” бригади НГУ “Рубіж”, мінометником, націоналістом, активним учасником Революції Гідності”, — написала Софія Семчишин. Парастас пройде в Гарнізонному храмі святих апостолів Петра та Павла. Початок о 20:00.

Похорон Василя Особи відбудеться в суботу, 12 жовтня, об 11:00 в Гарнізонному храмі святих апостолів Петра і Павла. Звідти процесія вирушить на Марсове поле, де воїна поховають.

Нагадаємо, 6 жовтня стало відомо, що на Сіверському напрямку загинув зять Ірини Фаріон Василь Особа. Він служив у 4 батальйоні Сила Свободи Бригади швидкого реагування НГУ "Рубіж". У нього залишилися дружина Софія та двоє дітей.

Нагадаємо, дружина Софія Семчишин в середині липня втратила матір, відому українську мовознавицю, Ірину Фаріон. Вбивство Ірини Фаріон сталося ввечері 19 липня. Правоохоронці затримали 18-річного В’ячеслава Зінченка у нього вдома в Дніпрі на шостий день після вбивства.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності