У Бродах приміщення зі стартовою ціною 17 тисяч продали за 1 млн грн

У Бродах приміщення зі стартовою ціною 17 тисяч продали за 1 млн грн

Фонд держмайна продав на аукціоні офіси у будівлі комунального підприємства “Броди”

У середу, 9 жовтня, на аукціоні продали нежитлові приміщення у Бродах, що на Львівщині. Переможець Андрій Ковальов придбав приміщення за суму, що перевищила стартову ціну у понад 57 разів. Про це йдеться на сайті онлайн-аукціонів Prozorro.Sale.

Приміщення площею 71,5 кв.м розташовані на другому поверсі в адмінбудівлі на вулиці Залізничній, 44. З опублікованих фото видно, що офіси продають у будівлі комунального підприємства “Броди”. Офіси мають індивідуальне опалення (газовий котел) і оснащені набором меблів та офісним обладнанням, включаючи столи, шафи, сейф і 11 стільців. Регіональне відділення Фонду державного майна України по Львівській, Закарпатській та Волинській областях виставило їх на продаж зі стартовою ціною у 17,5 тис. грн.

За право придбати будівлю позмагались семеро учасників. Початкові ставки учасників були на рівні 30-125 тис. грн, що було значно вище початкової ціни лота. Переможцем аукціону виявився Андрій Ковальов, який вже на початку запропонував одну з найвищих початкових ставок — 270 тис. грн. Під час першого раунду ставки почали стрімко зростати, учасники підіймали ціну до 405 тис. грн, тоді як Андрій Ковальов не змінював своєї пропозиції у 270 тис. грн. У другому раунді Ковальов підвищив ставку до 450 тис. грн, а у фіналі зробив вирішальну ставку в 1 мільйон гривень, яка виявилася переможною.

До слова, у травні цього року Андрій Ковальов викупив у Фонду держмайна гараж у Бродах за 280 тис. грн. Нагадаємо, нещодавно Бродівська міськрада продала за 16 млн грн землю біля траси Київ — Чоп, а ще раніше Бродівська міськрада продала землю в 10 разів дорожче від стартової ціни.

Новини Львівщини

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності