У школі на Дрогобиччині встановили таблиці на честь загиблих захисників

На Дрогобиччині встановили таблиці на честь загиблих захисників

Меморіальні дошки встановили на фасаді школи №7 у Бориславі

На Дрогобиччині встановили меморіальні таблиці, щоб вшанувати пам'ять трьох Героїв, які загинули, захищаючи Україну. Пам'ятні таблиці відкрили на фасаді загальноосвітньої школи №7 у Бориславі. Про це 8 жовтня повідомили у Львівській ОВА.

На урочистій церемонії були присутні рідні та близькі загиблих, друзі, представники церкви, а також учні та працівники школи.

Про захисників:

  • Микола Слуцький народився в Бориславі та навчався в школі №7. Він був відомим спортсменом, займався акробатикою і брав участь у Революції Гідності. У квітні 2022 року він вступив до Збройних сил України і виконував бойові завдання на Харківщині. Микола загинув 24 листопада 2022 року у Курилівці.
  • Роман Щерба також народився в Бориславі, навчався в школі №7 та Стрийському училищі. У травні 2022 року він приєднався до ЗСУ і служив у Мукачівському прикордонному загоні. Роман загинув 12 червня 2022 року під Вовчанськом.
  • Роман Олійник народився в Бориславі, навчався в школі №7 та Бориславському професійному ліцеї, а пізніше – у Стрийському сільськогосподарському коледжі. Він був призваний на військову службу в травні 2023 року і загинув 31 травня 2023 року на Горлівському напрямку Донецької області.

Нагадаємо, нещодавно пам’ятні дошки одразу шести захисникам встановили на фасаді школи на Дрогобиччині. Меморіальні дошки встановили на фасаді Меденицької школи.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності