Держгеонадра за 28 млн грн продали дозвіл на видобуток кам’яного вугілля на Львівщині

Держгеонадра за 28 мільйонів продали дозвіл на видобуток кам’яного вугілля на Львівщині

Спецдозвіл на 10 років для промислової розробки вугілля викупило ТОВ "СПС"

У вівторок, 8 жовтня, Державна служба геології і надр України продала з аукціону в системі Prozorro.Продажі спецдозвіл на промислову розробку та видобуток камʼяного вугілля на Львівщині. Ділянка розташована в Шептицькому районі, приблизно за 1,2 км на південний захід від смт Гірник.

Початкова вартість становила лише 1,9 мільйона гривень

Вид корисної копалини — кам’яне вугілля, а спеціальний дозвіл надається на 10 років для геологічного вивчення, дослідно-промислової розробки та подальшого видобування корисних копалин. У аукціоні взяли участь шість компаній, а переможцем стало ТОВ "СПС", яке запропонувало найвищу ціну – 28 млн 100 тис. грн. Початкова вартість продажу становила 1 млн 948 тис. грн. До слова, компанія ТОВ "НВП "Світ надр", яка також брала участь у торгах, запропонувала ціну 28 млн 099 тис 999 грн, що менше лише на 1 грн.

За даними аналітичної системи YouControl переможець ТОВ "СПС" створили у Нововолинську менше двох років тому. Компанія займається орендою вантажних автомобілів, але у переліку зареєстровано 30 видів діяльності, серед яких є добування кам'яного вугілля, бурого вугілля, піску, гравію, глин, каоліну, торфу та інших корисних копалин. Власницею компанії є Наталія Конончук.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності