В Україні 24 компанії готові наймати на роботу жінок-водійок вантажівок

В Україні 24 компанії готові наймати на роботу жінок-водійок вантажівок

17 із них вже підписали меморандуми про співпрацю, пропонуючи конкурентні умови жінкам, які успішно завершать навчання

В рамках проєкту з підготовки жінок-водійок вантажівок, який пропонує гарантоване працевлаштування для учасниць, 24 компанії вже висловили готовність стати партнерами, а 17 з них підписали меморандуми про співпрацю. Це означає, що жінки, які успішно пройдуть навчання та співбесіди, отримають роботу. Про це 8 жовтня повідомили у Міністерстві розвитку громад та територій України.

Жінки повинні успішно пройти навчання та співбесіди

До партнерів проєкту увійшли великі компанії, такі як Volvo Trucks, METRO UA, Fozzy Group, NOVUS, Укрпошта та інші. Вони готові наймати випускниць на свої відкриті вакансії з рівними умовами праці та конкурентною зарплатою. Фундація інституційного розвитку, яка реалізує цей проєкт, забезпечить якісне навчання для отримання водійських посвідчень категорій C або CE.

“Готовність стати партнерами проєкту висловили компанії: Volvo Trucks, METRO UA, Fozzy Group, NOVUS, Кроноспан Рівне, Negabarit-Service, Транс-Логiстик, АТП-2004 (Кернел), Вантажсервіс (Небесна криниця), БАЛК-ТРАНС, Укрпошта, В2В Логістик, Ріо-Транс, МХП, Ерідон, VITAGRO, Аграрні системні технології”, — йдеться у повідмоленні.

Нагадаємо, 15 жінок із Львівщини стали випускницями проєкту Reskilling Ukraine, в рамках якого охочих навчають керувати автобусами та вантажівками. Також з 4 вересня триває реєстрація на проєкт “Розширення професійного потенціалу жінок у сфері пасажирських перевезень”. Це безоплатна програма для розвитку професійних навичок майбутніх водійок автобусів.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності