18-річна дівчина вбила чоловіка в орендованій квартирі у Львові

Затримана дівчина

Вбивство сталося у Львові на вулиці Виговського, дівчина вдарила чоловіка ножем десятки разів

У Львові поліцейські затримали 18-річну дівчину, яку підозрюють у вбивстві знайомого. Про це 7 жовтня повідомила поліція Львівської області. За версією слідчих, під час побутового конфлікту 18-річна дівчина кілька десятків разів вдарила чоловіка кухонним ножем, спричинивши йому смертельні травми.

Вбивство сталося в ніч на 6 жовтня у квартирі одного з будинків на вулиці Виговського у Львові, де потерпілий, 27-річний мешканець Івано-Франківської області, винаймав кімнату. Того вечора в гості до нього прийшла знайома – львів’янка віком 18 років. Під час розпивання спиртного між дівчиною та чоловіком виник конфлікт, в ході якого зловмисниця кілька десятків разів вдарила потерпілого кухонним ножем в різні частини тіла.

Від отриманих травм чоловік помер, а підозрювана втекла з місця. При цьому вона намагалась приховати речові докази, зокрема, заховала знаряддя вбивства. Однак правоохоронці встановили місце перебування зловмисниці і затримали її в Стрию, де вона переховувалась. Зловмисниці повідомили про підозру. Їй загрожує до 15 років позбавлення волі.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності