На Львівщину з Польщі намагалися провезти косметику та брендові сумки на 1,9 млн грн

Брендова сумка

Мешканець Львівщини намагався перевезти з Польщі 16 нових сумок Christian Dior та Saint Laurent

6 жовтня в пункті пропуску “Шегині-Медика” водії двічі намагалися перетнути кордон з незадекларованим товаром. В одному з випадків у мікроавтобусі перевозили контрабандою косметику вартістю 200 тис. грн. В іншому — брендові сумки на 1,7 млн грн. Про це 7 жовтня повідомила Львівська митниця.

Косметика на 200 тис. грн

У першому випадку із Польщі прибув мікроавтобус Renault Master під керуванням 44-річного мешканця Львова. Для проходження митного контролю водій обрав смугу “червоний коридор” і повідомив про переміщення виключно особистих речей.

Однак під час огляду авто працівники митниці спільно з прикордонниками виявили 197 одиниць косметичних засобів: помади KIKO MILANO, шампуні та дезодоранти Rituals тощо. Орієнтовна вартість товарів – 200 тис. гривень.

Брендові сумки на 1.7 млн грн

Того ж дня в Шегинях під час огляду Mercedes-Benz Sprinter, яким прибув із сусідньої країни 43-річний житель Львівщини, працівники митниці виявили не заявлені до митного контролю 16 нових жіночих сумок Christian Dior та Saint Laurent. За попередніми даними, вартість товарів сягає 1,7 млн гривень.

За цими фактами складено адмінпротоколи за недекларування товарів, які переміщуються через митний кордон України.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності