За добу рятувальникам двічі довелось шукати заблукалих грибників на Львівщині

За добу рятувальникам двічі довелось шукати заблукалих грибників на Львівщині

Протягом доби четверо людей загубилось в лісі під час пошуку грибів

На Львівщині рятувальникам протягом доби довелось двічі шукати людей, які пішли по гриби та загубились. В одному з випадків троє грибників не змогли знайти вихід з лісу, а в іншому загубився в лісі 84-річний чоловік. Про це 6 жовтня повідомила пресслужба ДСНС у Львівські області.

Не змогли знайти дорогу назад

В суботу, 5 жовтня, о 15:57, до Служби порятунку надійшло повідомлення про трьох заблукалих у лісі між селами Либохора та Нижня Рожанка, Стрийського району. 41-річна та 34-річна жінки разом з 66-річним чоловіком загубились.

Усі троє, захоплені процесом збору грибів, не змогли знайти дорогу назад. Завдяки злагодженій роботі рятувальників грибників було знайдено в лісі. На щастя, медичної допомоги вони не потребували” — йдеться в повідомленні рятувальників.

Також 5 жовтня о 21:06 рятувальній службі надійшло повідомлення про те, що заблукав 84-річний грибник поблизу села Коросне, Львівського району. “О 21:48 літнього чоловіка рятувальники знайшли в лісі, і він також не потребував медичної допомоги” — зазначила пресслужба ДСНС.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності