На Львівщині внаслідок сильної аварії двоє потерпілих та загорілося авто

На Львівщині внаслідок зіткнення загорілося авто

Внаслідок пожежі ніхто не постраждав, однак через травми внаслідок зіткнення, постраждало подружжя

У четвер, 3 жовтня, на трасі неподалік Кам’янки Бузької сталася важка аварія. Внаслідок зіткнення двох машин, одна з них загорілася, інша — злетіла в кювет. Рятувальники загасили вогонь і внаслідок пожежі ніхто не постраждав, повідомила пресслужба ДСНС. Пресслужба екстреної медичної допомоги зазначила, що внаслідок зіткнення постраждало двоє людей.

Повідомлення про аварію надійшло близько 9:10. “До рятувальників надійшло повідомлення про займання автомобіля внаслідок дорожньо-транспортної пригоди поблизу села Прибужани, Львівського району. На момент їхнього прибуття одна з автівок вже горіла, проте людей у транспортних засобах не було”, — йдеться у повідомленні рятувальників.

Пожежу вдалося загасити за 20 хвилин. На місці ще працюють правоохоронці. Також пресслужба ДСНС в коментарі для LVIV.MEDIA зазначила, що зіткнулись Opel Zafira і Volkswagen Tiguan.

Як повідомила пресслужба екстреної медичної допомоги, внаслідок ДТП травмувалось подружжя, яке самостійно вийшло з Opel. Їх госпіталізували.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності