Поліція викрила в селі на Стрийщині масштабне підпільне виробництво наркотиків

Поліція викрила в селі на Стрийщині масштабне підпільне виробництво наркотиків

Правоохоронці вилучили амфетамін та PVP на мільйон гривень

Поліція викрила нарколабораторію, де виготовляли психотропи для продажу. Правоохоронці вилучили амфетамін та PVP на мільйон гривень. Виробництвом займались двоє молодих чоловіків родом з Сумщини. Про це повідомили у середу, 2 жовтня, у поліції Львівщини.

Правоохоронці знайшли два кілограми наркотиків

Чоловіки віком 19 та 20 років орендували будинок у селі Стрийського району для виробництва амфетаміну та PVP. Під час обшуку правоохоронці вилучили понад 2 кілограми психотропів, а також прекурсори, хімічне обладнання та інші докази. “Загальна вартість вилучених речовин за цінами чорного ринку становить близько мільйона гривень”, — зазначили у поліції.

“Покрокову інструкцію про спосіб виробництва забороненої речовини отримували від адміністратора одного з Телеграм-каналів, який пов’язаний з наркобізнесом. Також останній забезпечував прекурсорами, з яких виготовляли психотроп,” — додали у Львівській обласній прокуратурі.

Підозрюваних затримали та відкрили кримінальне провадження щодо незаконного виготовлення наркотиків. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі до десяти років з конфіскацією майна. Слідство у справі триває. Невдовзі суд обере запобіжний захід для підозрюваних.

Пов’язані публікації

Останні новини
Переглядаючи сайт LVIV.MEDIA ви погоджуєтеся з нашою Політикою конфіденційності